Приемат документи за „Старт на кариерата“ до 18 ноември

 

Това съобщиха от Регионалната служба по заетостта във Варна

Документи на младежи с висше образование за участие в програма „Старт на кариерата” се приемат в бюрата по труда до 18 ноември. Това съобщиха от Регионалната служба по заетостта във Варна.

Програмата предоставя възможност на младежи с висше образование да работят 9 месеца в публичната администрация през 2017 г. и да натрупат трудов стаж и професионален опит по придобитата специалност.

Кандидатите трябва да са на възраст до 29 години, ненавършени до 18 ноември т.г. включително, с висше образование и без трудов стаж по специалността. Условието за участие е тяхното образование и квалификация да съответстват на изискванията на заявените работни места по програмата. Желаещите могат да подават документи в бюрото по труда, в което са регистрирани като безработни.

Всеки може да кандидатства едновременно за 3 работни места, но до 2 работни места при един работодател по програмата.

Пълният списък на обявените вакантни позиции по процедурата, условията и необходимите документи за кандидатстване могат да се намерят на интернет страницата на Агенцията по заетостта, както и на информационните табла във всички бюра по труда, съобщиха още от РСЗ – Варна.

Източник: Черно море.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.